GreenTips.ro este sursa ta de sfaturi pentru o viață “verde”, oferita de Asociatia MaiMultVerde si Telekom Romania! (cu sigle). Poti accesa lista de Sfaturi sau te poti abona la Sfatul zilei pentru a primi in următoarele 365 de zile câte o recomandare ce te va ajuta să îți adaptezi stilul viață la capacitatea singurei planete pe care o avem la dispoziție si a intra in cursa pentru salvarea acesteia. Pentru că acum – ne-o spun studiile – consumăm de trei ori mai mult decât Pământul poate duce, jocul serios de-a protecția mediului începe de la 270 de puncte, pe care le ai deja în cont. Pentru fiecare sfat pe care îl adopți, sau l-ai adoptat deja, ești cu două puncte mai aproape de ținta de 1.000 de puncte. Ai la dispoziție un an. Nu te grăbi, dar nici nu uita: sfaturile vin de la noi, dar decizia este a ta. Să pornim la drum! Primul pas: înregistrează-te!”

Despre Asociatia MaiMultVerde

Asociaţia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) este o organizaţie neguvernamentală de protecţie a mediului, ce are misiunea de a construi o nouă cultură a responsabilitatii si voluntariatului pentru mediu în România. Înprimii opt ani de activitate, 2008 – 2015, MaiMultVerde a lucrat cu 22.500 de voluntari, a plantat peste 785.000 de puieţi, a strâns peste 330 de tone de deşeuri, aimplementat primul sistem de bike-sharing din Bucureşti, Oradea şi Timişoara, Cicloteque, a derulat campanii naţionale de informare şi educaţie şi a organizat primagală de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. MaiMultVerde a atras în cei opt ani de activitate peste 4,3 milioane de euro pentru proiecte demediu, fondurile obţinute din sponsorizari oferite de marile companii din România, donatii şi finanţări europene.

Despre Telekom Romania

“Ne implicăm în proiecte de responsabilitate corporativă. De când suntem prezenţi pe piaţa românească, ne-am legat numele de o varietate de astfel de proiecte – de la cele sociale, de asistenţă pentru categorii defavorizate, la cele de educaţie sau la programe integrate de protecţia mediului. Ne bucurăm să constatăm că bunele intenţii şi ideile noastre au prins rădăcini şi îşi fac simţite, de la an la an, efectele pozitive. Este important pentru noi ca implicarea în societate să fie în acord cu aşteptările şi priorităţile celor cu care intrăm în contact. Pentru că ne dorim ca programele noastre să răspundă unor nevoi reale, am lansat în 2014 platforma www.teimplici.ro, pentru a face auzită opinia tuturor membrilor comunităţii interesaţi de ceea ce se întâmplă în societate. Suntem conştienţi de rolul pe care-l putem juca – direct sau indirect – în felul în care evoluează societatea. Ne desfăşurăm activitatea urmând principiile responsabilităţii faţă de indivizii şi comunităţile cu care interacţionăm – de la angajaţi la parteneri de afaceri, colaboratori, furnizori şi clienţi.”